Masat e Covid-19

mikecenter
mikecenter
Vetëm me aplikim
  • 63 students
  • 10 leksione
  • 0 quizzes
  • 2 week kohëzgjatje
63 students

Kujdesi për të moshuarit në Qendrat e përkujdesit dhe në familje-udhëzime për COVID-19 

Gjatë pandemisë së koronavirusit, ne duam të sigurojmë të gjithë klientët tanë dhe të dashurit e tyre se po bëjmë gjithçka që mundemi për të ofruar kujdesin me cilësi të lartë për të cilin jemi të njohur. Ne e vlerësojmë që shumë prej jush  keni  pyetje në lidhje me rrethana të veçanta për kujdesin tuaj dhe kujdestarin tuaj, kështu që duke pasur këtë në mendje, ne kemi mbledhur disa pyetje të bëra shpesh që duhet të ndihmojnë për ta lehtësuar mendjen tuaj.

Në Shtëpinë tonë por edhe në përgjithësi duhet të themi se  situata e secilit është plotësisht individuale kështu që nëse ka  pyetje që nuk gjejnë përgjigje, ju lutemi pyesni.

Në Shtëpinë e Zotërinjve, ne duam të sigurojmë që të gjithë punonjësit dhe klientët tanë të jenë sa më të sigurtë dhe për ta bërë këtë, ne kemi përgatitur disa protokolle dhe procedura për stafin. Protokollet dhe procedurat do të  azhornohen shpesh pasi ndryshimet e pandemisë dhe masat e bllokimit ndryshohen.

Nga kjo pikë, ne do t’ju kërkojmë të gjithë punonjësve të respektojnë politikat  e mëposhtme në çdo kohë, pavarësisht nëse jemi në punë apo jo. Nëse të gjithë e bëjmë këtë, gjatë gjithë kohës, kemi shansin më të mirë për të mos u prekur nga  infeksioni dhe gjithashtu për të mos përhapur infeksionin tek klientët tanë. Për më tepër, ne kemi krijuar një Mënyrë të Politikave të Punës për raste specifike kur një klient ose kujdestar po tregon simptoma të koronavirusit.


Ky modul u realizua nëpërmjet mbështetjes financiare nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

0.00 mesatarisht bazuar në 0 vlerësime

5 Yje
0%
4 Yje
0%
3 Yje
0%
2 Yje
0%
1 Yje
0%
Vetëm me aplikim
sqSQ