PËRDORIM I THJESHTË

Arritjet e qendra M.I.K.E.

Më poshtë mund të gjeni disa statistika të suksesit të punës sonë
TË DIPLOMUAR
TRAJNIME TE PËRFUNDUARA
KURSE PROFESIONALE

HISTORI SUKSESI

Ndani me ne eksperiencën tuaj me platformën eLearning

mike-logo
AMSHC - LOGO

Kjo platformë u realizua nëpërmjet bashkëpunimit dhe projektit të financuar nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

sqSQ